Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2010 13:14 - Порно
Автор: coraline Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2017 Коментари: 21 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  ......очите ми са горещи и ръцете лепна гърдите ми са горещи и пръстите на краката са подути мор няма вятър искам дъжд и да се изкъпя под него с него сега ......ще си намокриш фланелката и аз искам дъжд и да те намеря случайно къпеща се без срам - както говориш със себе си за усещания за рев за задника си за прясно боядисаните ти нокти перверзно изплашено горещо пияно пулсиращо само да е истинско .... косата ми ще е залепнала по лицето и ще ми е хубаво ще съм настръхнала и сигурно кожата ми ще бъде портокал няма да съм хубава ще бъда свободна .....само някой жени обичам да целувам навсякъде не зная защо обичам понякога да започвам от към гърба да започна да целувам от зад ухото към тила  и прокарвам кокалчетата на пръстите по тялото, което вибрира да стигна наголо срамежливо да отмина вдлъбнатината на дупето, но само временно да близна онова малко нещо от другата страна да му подскажа че ще го захапя и смуча по-късно да го изправя с език  и галя с наслюнчен пръст чуждото тяло да се стяга и се гърчи .....и да стискам чаршафа с онези лакирани пръсти на ръцете си и да усещам как ... о усещането! и тогава ставам още по-искаща да го усещам в себе си как ме изпълва със силата да ме кара да се извивам като дъгата  и да... изпълвам въздуха с желание да ме слива със себе си и..... аз..да.... ...косата ми да го души от желание и пръстите и устните и краката ми го желаят да го придърпват още.. ...... отначало да е бавно измъчващо бавно и въпреки това неконтролируемо да се опитвам да проникна максимум навътре и да усетя как нещо ми доставя усещане от другата страна да е влажно да гледам да прониквам после да целувам после пак и пак и пак... .....облизва устните от нетърпение сигурно езика .... не сух е от напрежение от предстоящото ..... и...... и...тогава..... да... не... пак.... да.... захапвам устни от невъздържаното стенание  да го обгръщам дори да не го виждам с очите си и ръцете ми да го... искат.. целия!  а той да ... ...той...да... го изгубя в себе си и в любене да ме изпълва да усещам желанието му в ритъма ..... да е уверено егоистично и даващо едновременно да усещам вълни нокти и приглушени дълбоки звуци корем гърди и език впити в моите .....а хапейки и искайки а той си играе с него приласкава го с устните  с пръстите о ..пръстите, които са засмукани... .... и разплесваики ги с пръсти  и целуваики го парченце по парченце и засмуквайки го в моята уста  и целувайки го пак там вътре ...да ме докарва до лудост от искане да забравя времето... и оооо само той ли ще властва над сетивата ми!  искам и аз да го накарам да полудее  да го отблъсна яростно с желание  той да ме върне към себе си  да не ми позволява да избягам
.... нямам думи повече 
такъв го желая!  силен, всемогъщ мой и аз да съм негова! без страх да бъдем притежание .... в единение  да усещаш едно общо  да усещаш как преливат течности  от тяло в тяло  да искаш да бъдеш нечии .... лудост от желание и да ме белязва по шията ... по..гърдите.... зърната през блузата кога е успял да махне преградата? и кожата му е толква топла.. и ръцете му кога обгърнаха бедрата ми? а пръстите те.... да.... .... да бавно усещайки че нещо идва от вътре и някой го иска и ще го поеме като свое и ще го запази .... и тогава...стягането около него да го задържиш... за себе си егоистка!!! искам още..     ...и всичко замира докато виждаш Вселената е в ъгълчето на зениците   .................................................................................................................................................... свободата е единственото, което мога да давам по-добре от другите защо ли се възприема като незаинтересованост толкова ли е грешно някой да е с теб и да прави това, което иска?.....




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - мацка, тва е някакъв опит, доста лош, за еротика,
28.10.2010 13:32
порно, гледай някой път, за да разбереш колко си назад в темата.
цитирай
2. original - :)
28.10.2010 13:34
Царица на хард-семантизма
цитирай
3. анонимен - ?
28.10.2010 14:59
Последните 3 реда са добри. Всъщност първият от тях.
Тънка е границата. Интересно ми е искрено ли се учудваш, че се приема за незаинтересованост?
Извинявам се, че питам така анонимно, но се надявам да отговориш.

Другият текст не ми се коментира, но има момент на откровено прекаляване. Някои идеи може да се изразят и с по-малко думи, по-обрано, без толкова емоция. И пак да са слини. Последното е без претенции да поучава.
цитирай
4. coraline - към анонимен 1
28.10.2010 18:51
Благодаря ти за съвета. Направо ме трогна.
Всъщност не се учудвам, доскоро не знаех, че японците ги предпочитали космати. Както обичам да казвам , аз съм малко момиче и не знам за света. Един кратък въпрос:
Ти като си оголиш душата/задника на улицата/вкъщи/пред компютъра/в тетрадката/ в блога си (не анонимно надявам се) , не се ли чувстваш, че някой ти бърка по дупките?

И това, ако не е порно ...
цитирай
5. coraline - към Анонимен Въпросителен
28.10.2010 19:14
анонимен написа:
Последните 3 реда са добри. Всъщност първият от тях.
Тънка е границата. Интересно ми е искрено ли се учудваш, че се приема за незаинтересованост?
Извинявам се, че питам така анонимно, но се надявам да отговориш.

Другият текст не ми се коментира, но има момент на откровено прекаляване. Някои идеи може да се изразят и с по-малко думи, по-обрано, без толкова емоция. И пак да са слини. Последното е без претенции да поучава.


:) Мога ли да си позволя да те нарека "Анонимният Въпросителен" някак шармантно ми звучи, а харесвам тази дума :)

Темата за свободата ми е любима. За границите/бариерите също. Ако ги прескочиш престават да съществуват.
Въпросът е сам ли си в скока или някой те държи за ръка. :) Държи не е точната дума, извини ме, уча се да харесвам правилните неща .

Та за учудването:
Ако те дърпа обратно, откъсваш си ръката от рамото :)
Ако преминеш без него вижда само отдалечаващ силует, усещайки как минават зениците му през... в моя случай дупето.

Учудвах се, признавам си :) на предвидимостта в действията.

Благодаря ти за некоментирането след запетайката :) Искам да го запазя такъв бистър/чист, некоригиран/ нередактиран, първичен, прекаляващ, разголен, на моменти брутален ... като порно

Не желая да изкривявам нищо в силата му и да го превръщам в художествено правилен.

Поздрав!


цитирай
6. coraline - блякс , царица...
28.10.2010 19:17
original написа:
Царица на хард-семантизма


Глупости. Принцеса съм. Ама от тези, които са влюбени в ламята :) . Имало някаква порода Фринцеси дори. Даже трябвало да минеш курс, в края на който задължително я убиваш . Ако ме питаш каква е ползата - получаваш сертификат за безсмъртие :)
цитирай
7. анонимен - ?
28.10.2010 20:48
„Учудвах се” означава, че вече не се? Защо вече не?
Не е ли твърде тежка присъда да наречеш някого „предвидим”, след като си му създал всички подходящи условия за да реагира по определен начин? Когато те убодат, потича кръв. Предвидимо ли е това или е просто the way things work?

Извинявам се за „некоментирнето” – слабости. Да оставиш текста какъвто ти го искаш е твое право. Ако не смятах това, че „се учиш да харесваш правилните неща” за опашата лъжа, щях да възприема нежеланието ти да превръщаш текста си в „художествено правилен” за проява на очарователна непоследователност...

Допускам, че започвам да досаждам, така че ще си позволя само този поздрав http://www.youtube.com/watch?v=lDOo2uskHMA&feature=related и ще спра малко след като границата вече е премината.

Нямам нищо против шармантните неща, става ми неприятно само от предвидимите.

Лека нощ.
цитирай
8. coraline - :) за ?
29.10.2010 00:46
Любопитна съм. Разбира се - очаквах се и да бъда провокирана, не се учудвам. И изобщо не ми е неприятно.

Да манипулираш поведение не ми е приоритет.Обикновено се оплитам в конците и ролята във воденето се обърква.

"Създаването на условия" е когато желаеш да израсне нещо, което си усещал и преди. Или поне си виждал някъде на картинка. Предполагам. Ще съдържа ли в себе си същите цветове?
Не желая да отглеждам емоции с етикет "вечнозелен" или ... има ли такива с "вечнолилав" - някак по-подходящо ми се струва ? :)

Благодаря ти за поздрава. Помечтах си с него. За неправилните неща и опашките.
Позволявам си да върна жеста.
http://www.youtube.com/watch?v=-uZlvKXnYU4&feature=related

Спокойна да е твоята.

пп: не се извинявай
цитирай
9. solinvictus - като бях малък ми харесваше, нещо ...
30.10.2010 02:44
като бях малък ми харесваше ,нещо като ,че ли тайно ще се случи ...после ми избяга главния герой ,а той всъщност важен ли е?

толкова ли е грешно някой да е с теб и да прави това, което иска?.....

фоздрафи,хехе
цитирай
10. анонимен - ?
31.10.2010 13:37
Имаш ли татуировка, coraline?
Знам, че не си длъжна да отговаряш (нета е пълен с откачалници). Но ако го направиш обещавам да ти подаря нещо хубаво.

http://www.youtube.com/watch?v=NFq42IibUeY&feature=related
цитирай
11. coraline - :)
31.10.2010 19:01
Имам.
Сънчо с качулка.

Благодаря ти за красивото. Съживяващо е - цветно.
цитирай
12. анонимен - ?
31.10.2010 20:34

Аз пък имам татуирана лисица на лявата длан. И монах на дясната.
http://www.youtube.com/watch?v=b6ofwvfKGhQ

Подаръкът е друг. Не това ... цветно нещо. И макар че отговорът ти ми хареса, някак не знам дали отговаря на истината (не, че това е задължително условие). Не се съмнявам, че разбираш колебанието ми.
(В този ред на мисли, моля, кажи ми ако присъствието ми ти е неприятно/досадно/дразнещо ... и ще се махна.)

Сигурно ти изглежда глупаво, но отговорът искрено ме интересува.
Искаш ли да ми отговориш отново, а аз обещавам този път да повярвам?

цитирай
13. coraline - ...
31.10.2010 20:45
Върни се в дупката, от която изплува ....
Не желая подаръци.
Играй тази игра с друга, вярвам има желаещи.
цитирай
14. анонимен - ?
31.10.2010 20:52
Извинявам се. В действията ми няма никаква злонамереност.
Моля те да изтриеш всичко, което написах досега.
Няма да се появя отново.
цитирай
15. coraline - :)
31.10.2010 20:56
Не изпълнявам анонимни желания :)
Или излез на светло, или върви по своя път.

Вероятно няма. Вероятно...

Всъщност сетих се, как би могло да се сбъдне желанието ти. Пожелай си го когато е 00:00 и ако не се сбъдне ще ти дам паролата си да ги изтриеш сам/а

помниш ли? :)
цитирай
16. анонимен - ?
31.10.2010 21:13
Ти също не си на светло, caroline. Блогът е анонимен, колкото и аз.
А това какво си открила в него е въпрос на твой личен избор. Както и това дали да ме триеш или не.
Нарушавам изявлението си как няма да се появя вече, само за да кажа, че сме при равни условия. Аз нямам предимство на база анонимност.
Не стоя където не ме искат. И не искам да оставям лош вкус след себе си.
Съвсем искрено ти пожелавам всичко най-добро.
цитирай
17. coraline - :)
31.10.2010 21:15
Ще ми позволиш ли един последен въпрос?

.. забравих да си напиша въпроса

Ти имаш ли пишка? И ако да каква е:

1. Пластмасова
2. Някаква друга от друг материал
3. Истинска

:)
цитирай
18. анонимен - ?
31.10.2010 21:19
Разбира се. Нали така и така съм тук още малко.
Но не обещавам отговор.
цитирай
19. coraline - Разбира се, застраховай се :) срещу ...
31.10.2010 21:26
Разбира се, застраховай се :) срещу въпроса ми . Научил/а си се как се прави в живота. С план Б например

Ти имаш ли план Б. (аз харесвам план Б.)
Или вече си на друга буква.

Например ... Л или си стигнал/а до Я ?

За справка за последния ми въпрос - моля погледни предишния ми коментар. :)
Благодаря.

Извинявай, любопитна съм.
цитирай
20. анонимен - ?
31.10.2010 21:28
Съжалявам, ако те обидих толкова много.
Както казах и преди, не беше злонамерено.
Връщам се в дупката, от която изплувах.

цитирай
21. coraline - :)
31.10.2010 21:31
Их, знаех си. Говорихме си за предвидимостта по-горе. Имаше ли манипулация.
Не съм обидена :)

Никак. Просто ме връщаш в едни спомени, за които не искам да мисля, а е трудно да бъдат приети.



цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coraline
Категория: Лични дневници
Прочетен: 45231
Постинги: 50
Коментари: 151
Гласове: 215
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930