Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2010 19:17 - Убийството
Автор: coraline Категория: Тя и той   
Прочетен: 443 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 28.10.2010 00:35


На Я.

......Когато го видеше му се усмихваше. После сърцето и трепкаше и потъмняваше цялата в тъга. Беше хубава, толкова хубава, че самата тя не си вярваше. Постоянно питаше хубава ли съм за теб, да си скъся ли косата, да не би да имам целулит. Имаше огромни влажни очи. За да не се възгордява, той и казваше "офца". Тя се цупеше. Компромисно и казваше "гну"-то. Тя май не знаеше точно каква хубавица е това, но държеше да е "HAPPY гну". Той се съгласяваше и тайно и завиждаше за ник-а.
 
Много го беше страх от нея .. защото нямаше оръжия. Тя беше склонна да му даде всичко, искаше бебе, да живеят заедно .. що за подход към единак, зъбещ се и на молците в апартамента си?!?!?!
 
За това той я мъчеше, унижаваше, може би затова я чукаше само отзад /не в дупето, все пак не беше изрод/, регистрираше се по сайтове, правеше всичко възможно да я убие, без да получи присъда. Той вече си имаше и без това доживотна в ада и затова искаше да бъде свободен тук. Никой да не го обича, за никой да не се грижи. Не се справяше добре. Изпитваше вина. Особено когато тя буквално виеше, когато я нарани. А той колко умело я нараняваше.
 
Чувстваше страхотна вина. Но не можеше да превъзмогне себе си. Да бъде целенасочен, уверен, моногамен, стандартен. Най-вече не можеше да направи това което някой друг иска. Антивирусната сработваше, боиниците се отваряха и отсреща задължително течаха реки кръв.
Имаше незарастващи от битка с ламя /с ламята отношенията сега бяха прости - бягаше от нея, само я наблюдаваше от разстояние./  рани, който понякога се отваряха и напомняха, че колкото е по-хубаво, толкова по-лошо става после. Затова доброто го изпълваше с ужас.
Не разбираше нищо от лами, жени, офци - за гну-то беше чел от книгите на Гжимек за Африка. Искаше да отърве момичето от себе си, но не можеше. Не можеше, защото да го обичат го и привличаше.
А той обичаше ли я .. Май да .. но това и на себе си не би признал, камо ли показал. Знаеше че носи нещастие.
Искаше тя да го зареже без да носи вина. С всички други беше по-лесно - държеше се грубо, с маска. Тя беше толкова крехка и наивна.. което разбира се не му пречеше садистично да я изтезава, и то не само като еднолично определяше седмичен ден или два за чукане. Само два максимум.
 
Сега беше решил да я доунищожи. Как ли .. като я измъчи за пореден път
 
Беше решил да се представи с пълен блясък - да измие "Дзверо", да отиде на баня /ох как обичаше водата да е с градус по-хладна от тялото му и във ваната да си разтвори краката .. те и мъжете се къпят със стиснати крака иначе .. и вълните да го клатят насам, натам .. ама за това после /
 
Да отиде до тях, да я нарами и да я метне надалеч - на Каварна чак примерно, на рок фест, днес се сети че има  :) Той "Дзверо" сипеш ли нафта и Улан-Батор ще подмине, но с морето не се справяше. Затова до Камен бряг само.
 
Тя щеше да плаче, да го гони, да го бие с малките си юмруци, но той щеше да я сломи. Щеше да я укроти, като я гледа право в големите очи, което иначе никога не правеше, за да не си хаби злобата. Тя щеше да постепенно да се предаде, после да премине в атака.
 
Щеше да го трупира по гръб, бързо да се разсъблече, да го нацелува топло /тя, а не той/ и да си го вкара още преди и да му е станал твърд. Той щеше уж много да се съпротивлява, но накрая да се навие ..Тя щеше да въведе убииствен бавен ритъм, оня в резулат на който Големия взрив не е издържал и е избухнал. Той щеше да я гледа /нея, не телевизора, както си мисли тя/, но само с крайчеца на окото си за да се чувства тя свободна да му се нахлузва както си иска. Ще изгледа как се поти, как се гърчи лицето и, как вие вече в оргазъм - един, два пъти, /веднъж от благородство и позволи даже пет/. После грубо ще я обърне по корем, ще събере краката и /тя и сама ще го направи - прекрасно знае какво обича/ ще и се качи отгоре и ще намери лесно входа. С бавни, но много дълбоки движения ще отиде там. Ще се допре до матката и чак. Ще я драска жестоко, бие по дупето, ще я хапе. Накрая както винаги се случва ще изскимти /а трябва да се реве като лъв/ и ще я напълни догоре разбира се.   
 
После ще излезе, тя ще се опитва да го задържи, но той ще се отдръпне и ще пусне новините. Това е от най-убииственото в арсенала му. Тя кротко ще се обърне и ще си сложи главата на рамото му .. обожаваща го. КАК,КАК ДА НЕ И НАЦЕЛИШ ЕДИН МЕЖДУ .. 
 
Той разбира се бързо ще заспи и ще я обърне с гръб, да му е по удобно. През нощта периодично ще я обръща но не за да я целува .. това не го прави никога, а защото му е студено на кръста и ако изстине получава разстройство.
 
Сутринта ще станат рано и ще потеглят, ако е още жива /той е мъртъв отдавна, душата му поне/
 
"Дзверо" черен като катафалка, за пръв път в 300 хилядната си история, ще впрегне двестате си коня не за да е пръв, а за да бяга от нещо .. от обичта  .




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. longhair - Малко неща са ме оставяли тъй без...
10.08.2010 10:40
Малко неща са ме оставяли тъй бездиханен и безмислен...Дотолкова,че да чуя тътена на сърцето си...Каквото и да напиша,ще е полюция,знам.Затова просто ще седна безмълвен пред екрана с цигара в ръка и чаша в другата ,и ще се потопя в огразматрона на възбудените си сетива...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coraline
Категория: Лични дневници
Прочетен: 45141
Постинги: 50
Коментари: 151
Гласове: 215
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930