Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2010 12:04 - Те са
Автор: coraline Категория: Тя и той   
Прочетен: 1373 Коментари: 10 Гласове:
10

Последна промяна: 11.09.2010 12:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Той не обичаше всички.

                 Даже никой май не обичаше. Излизаше само с когото си иска ... никога в група ... освен в планините. Харесваше концентрацията върху някого - да го разнищи по атоми, да поразбърка, да сглоби. Тогава му доскучаваше защото, когато си разглобеше и сглобеше играчката отново, нямаше какво да я прави ... освен да я счупи.

                 Харесваше истинския противник - оня който, ако те ухапеше потичаше кръв и можеше да заболи. Затова го смятаха вероятно за безчувствен. Ама хич не можеше да се насили да вика "ОоОх, ох, по-бавно, даа, да, да, начукай ми го". Продуцентите на всеки порнофилм биха умряли от смях.

                 Харесваше високите токчета - носеха ги само с жени със самочувствие и такива който нямаха, но искаха да ги чувстват като жени. И курви. Два от трите типажа харесваше, третите ставаха за секс. Един вид Макдоналд. Не курвите имаха биография, която го привличаше - с тях можеше да говори. И не само. Да се хапе.

                Харесваше да изучава нечии високи токчета. Беше извратен - харесваше само умни и хубави жени. Само те изпитваха истинска болка. Другите свикваха - ограничаваха се от рано - накрая бяха доволни ако имаше с кой да отидат до някъде, да ги чука и храни или обратното. Научаваха се на невзрачност и компромис. Не го знаеха, но бяха щастливките. Така оцеляваха.

                Харесваше тъгата в ония с одухотворените лица - ония с бездънната незадоволеност от съвършенство. Харесваше наглостта с която се фръцкаха, която не беше надутост, а всъщност опит да бъдат защитени от един нетърпящ различие свят. Харесваше да гледа как глътват коремите хората с пишките. Повръщаше като гледаше тлъсти чичковци, държащи се като мазни педофили. И се опитваха да ги галят. И се чудеха защо потръпват зад маските.

               Само наблюдаваше. Винаги знаеше колко силна е болката. Но беше безсилен. Много удобно е да си безсилен. Мислеше да стане бог, да направи секта и да ги приюти всичките.

Колко благородно, нали?

               С времето научи много важна истина. Че всъщност е наркоман. Който иска да бъде влюбен винаги. И винаги ще иска още и още да е влюбен колкото и да го отрича. И че е обречен. Ще умре или от наркотика или от липсата му.

 Самотно му е. И много студено. Не от климатика.

А фечерта едва започва ...

               На нея й беше дотегнало.

Имаше моменти, в които се чувстваше всемогъща, всеможеща, всезнаеща, всечувстваща, всичко с "все" , но без да прекалява. Беше си наострила не само токчетата. И ноктите ги пили цял ден, а прахта събираше в шепа, разтриваше я в длани, за да не й се плъзгат дръжките (все пак здравият захват около нечии врат изискваше повече усилия.) .Хомогенно я смесваше с потта си, докато се получи лепкавата смазка, с която им запушваше устните, докато с усмивка стопяваше мерака им.
 
              Бързо се отегчаваше от безвкусните им опити да укротят гърчовете й.

 Не желаеше хилядите им функции, които й предлагаха (все едно на краставичар да продаваш краставици).
            
               Разказваше им за град Содом, от където обичаше да минава с колата си (не за друго , разнообразяваше се с пейзажите), а те си мислиха, че бил разрушен и всичко било само една религиозна измислица. Било невъзможно да има нещо толкова хубаво.... 

              Понякога й казваха, че са влюбени. Всеки път в различни части на тялото, искаха да я чукат на едно и също място, прочиташе го на челата им като "Led" дисплей с мигащи червени букви. Хвърляше им само камъни срещу витрините, а те изпитваха удовлетворение от това й внимание.

              Превръщаше се в пеперуда, вече не се страхуваше от тях, размазваше ги по стените и ги оставяше там на стената заради абстракцията. Скоро , много скоро ще се опъшкули, ще изригне като тлъста зелена гъсеница и ще започне да им яде крайниците. От нея ще тече слуз , с която да оставя белези, дълбоко ще прояжда плътта им докато не изсмуче и мозъка.

              В такава се превръщаше, да. В изчадие с ярка усмивка, за да привлича жертвите.  Болката беше я погребала. Всъщност не беше сигурна дали от нея не се възроди пеперудата. А каква пепруда беше само!  Като замахнеше с крила и някъде тайфуни се образували.

             И ей така от цвят на цвят им скачаше (даже си тананикаше тра-ла-ла-ла-ла), те се пъчеха, а тя не им позволяваше да я опрашват. Смучеше им соковете, после ги заплюваше зад ъгъла.  Вече нямаше търпение да еволюира в някакво друго чудовище... 

            Някакво нощно, миловидно, като светулка за да може да им прогаря сънищата...




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - браво!
11.09.2010 12:22
но съвременните курви не носят токчета, маскирани са като примерни мили девойки
цитирай
2. coraline - разбира се
11.09.2010 12:49
но лесно им падат маските/бариерите/дрехите/думите(ако имат)/....
цитирай
3. анонимен - но лесно им падат маските/барие...
11.09.2010 13:01
coraline написа:
но лесно им падат маските/бариерите/дрехите/думите(ако имат)/....


не е лесно
слепоци като един приятел последни разбират че са били влюбени в курва
цитирай
4. coraline - Вероятно, приятелят ти е бил зас...
11.09.2010 13:53
Вероятно, приятелят ти е бил заслепен. Познават се лесно. По погледа. Един такъв шаващ, започващ да се мандахерца и това привлича, сигурно. Не съм добра с теориите.
цитирай
5. анонимен - той накрая я разпозна по невинните курвенски номера)))
11.09.2010 14:27
извини,ако съм ти досадил,хубав е разказът ти
цитирай
6. coraline - Не си
11.09.2010 15:19
Невинни курвенски номера? В номерата на една курва няма нищо невинно. Накрая все ти се приисква да я ... или убиеш.
цитирай
7. solinvictus - Вероятно, приятелят ти е бил зас...
11.09.2010 20:37
coraline написа:
Вероятно, приятелят ти е бил заслепен. Познават се лесно. По погледа. Един такъв шаващ, започващ да се мандахерца и това привлича, сигурно. Не съм добра с теориите.


Да ,очите издават!Но не всички могат да разбират ,хехе
поздрав
цитирай
8. анонимен - най съм патил
11.09.2010 21:09
от жени,които използват очите си като оръжие.Знаят си си силното място, втренчват се в мен и се е случвало да ме зомбират. Когато ми мине,виждам че нищо друго хубаво в тях не е имало.
цитирай
9. jandenis - ами
16.09.2010 23:44
ами най-интересното е ,че те са може би продукт на подсазнатално истласкване на нашите колективно неосазнати комплекси <КАМ КУРВИТЕ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯМЕ

С УВАЖЕНИЕ ИЛИ ПОДОБАВАШТО ВНИМАНИЕ В НИАКОЙ СЛУЧАИ И ЛюБОВ . И НЕКА ,КОЙТО НЯМА ГРЕХОВЕ ДА ХВЬРЛЯ СПОКОЙНО КАМЬНИ ПО ТЯХ.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,не е смешно,,,,coraline
цитирай
10. beaustranger - Страхотно!
25.09.2010 22:33
Продължавам да те чете :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coraline
Категория: Лични дневници
Прочетен: 44838
Постинги: 50
Коментари: 151
Гласове: 215
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031